wij zijn borduflex

Borduflex is er voor al uw professionele borduurwerk.
Wij borduren voor de zakelijke markt, verenigingen maar ook voor particulieren. Borduren en bedrukken doen we vanaf 1 stuks, maar ook grotere aantallen zijn geen probleem.

 

Doordat wij met meerdere machines werken kunnen wij vlot leveren. Ook leveren wij geborduurde en geweven applicaties en patches.
Altijd een leuk en origineel cadeau bij u als u iets laat borduren bij ons.

 

Ook zijn wij leverancier van al uw textiel zoals: werkkleding, jassen, T-shirts, polo’s, sweaters, bad textiel, baby artikelen.


Om nauwkeurig en plezierig te kunnen werken  maken wij gebruik van de zogenaamde “magneet Hoops”. Hierdoor komen uw borduringen altijd op de juiste plaats en zal de te borduren stof aanzienlijk minder beschadigen. Onze moderne machines en vakkundige bediening staan garant voor kwaliteit.

borduringen

Bij het borduren maken wij gebruik van hoge kwaliteit borduurgaren.

 

Alle kleuren borduurgaren uit de collectie, hebben wij op voorraad. Hierdoor is het ook mogelijk om een spoedopdracht uit te voeren. Ons borduurwerk is zeer sterk door het gebruik van polyester garen en backing materiaal en kleurecht, zelfs bij veel blootstelling aan UV (zon) licht.

 

De borduring kan tot op 90 graden worden gewassen, zelfs chemisch reinigen is geen probleem. Uw borduring wordt gemaakt op professionele industriemachines, dus ook hier is de kwaliteit weer gewaarborgd. Een borduring van hoge kwaliteit, gemaakt met de modernste technieken, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

bedrukkingen

Ook voor het bedrukken van uw kleding zijn we uitgerust met een modern machinepark.

 
Wij maken gebruik van verschillende druktechnieken, zodat we voor iedere opdracht een passende techniek kunnen toepassen. Wij beschikken over transferprinters, sublimatieprinter, snijplotter en een volautomatische pneumatische transferpers.

 

Bedrukkingen kunnen wij vlot leveren omdat alles in eigen beheer wordt vervaardigd.

 

Wij zijn met ons bedrijf gestart met als doel professionele en betaalbare borduringen en bedrukkingen te leveren aan bedrijf en particulier. We behoren bij de bedrijven in Nederland die de borduurkaarten en snijbestanden in eigen beheer maken, hetgeen als voordeel heeft dat wij snel kunnen werken en leveren.

 

Wij hebben intussen veel ervaring opgedaan en weten dat het belangrijk is om met je tijd mee te gaan. Wij maken dan ook gebruik van de nieuwste software en machines om een perfect product af te leveren.

prijs
stelling

De prijs van borduurwerk is afhankelijk van vele factoren zoals: aantal, afmeting, hoeveelheid steken en eventueel gebruik van speciale borduurgarens. U begrijpt wel dat we niet met vaste prijzen kunnen werken. Graag maken wij u hiervoor een aanbieding op maat.